Maria Elisabeth Helen Karlsson


Foto - Emma Roolda
http://babiidarling.blogg.se/

Så stolt, Så stolt !


Jag är sååå otroligt stolt över mej själv ! :) Att jag kommit så långt på 9 månader !!! Från att knappt hållt i en systemkamera till FOTOGRAF på Folkbladet ?!?! Förstår ni ? För jag gör inte jag...
Jag var lite pirrig idag när jag sprang ner till kiosken på jobbet för att köpa mej tidningen ! haha, ni tycker kanske att jag gör detta till en väldigt stor grej men de är verkligen så här jag känner ! och jag är så stolt över mej själv !
DET DÄR ÄR JAG !!! :D 
Nu kom min käraste hem, blir att laga en goooood middag några glas vin för att fira in semestern ! 10 ljuvliga dagar tillsammans ! ♥

En dröm jag drömt är nu sann...


Som fotograf så måste ju det finaste vara att få fotografera ett bröllop. Att få föreviga denna dag för ett lyckligt par skulle vara så stort, det händer ju oftast bara en gång i ens liv att man gifter sig, och det vill man ju aldrig glömma. Att få fånga alla små detaljer som gör helheten är ju magiskt... :)
Detta är en stor dröm för mej, och igår fick jag förfrågan om att föreviga min kära kollega Annas bröllop. Så den 4 augusti är jag uppbokad, bara så ni vet ! ;) Inte nog med att det är ett bröllop så ska dom nämligen gifta sig hemma, på deras takt !!! :D Fatta så coolt ! mitt första bröllop kommer att äga rum på ett tak !?
Jag bara ler ! ♥

Så kom snön...

Ursäkta att jag är sen !
Men jag har haft en del annat att tänka på, förstår inte varför man ska förklara sig varje gång man har varit dålig på att uppdatera...
Jag har tagit hand om mej själv och mina nära och kära istället ! Kort och gott ! :)
Så kom den kära snön som jag sååå länge har väntat på att få fota ! :)
Nu är det bara 6 dagar kvar tills min käraste åker till Idre ! ♥
och så är det 30 min kvar till jag ska åka till stan... och jag har inte ens börja göra mej i ordning, dax att sätta fart !

Mer av ComProMizZ



Min härliga helg...


Lördagkvällen spenderades på Bresta hos kära Titti som fyllde 21 år ! Grattis igen ! :) Mycket trevligt folk och god mat & dryck. Natten avslutades med massa spel :) Många sköna skratt ! Tack för en underbar kväll ! :)
Igår var de söndag på hög nivå ! :) Jesper och jag käkade en god frulle sen gav vi oss iväg till Ingelsta, närmare bestämt Stadium Outlet och Maxi. Vi hittade lite grejer till Idre :) Bara 13 dagar kvar !
Sen åkte vi hem till kära mor och far, där fick vi söndagsmiddag och så käkade vi årets första semla ! :) MUMS !
Vi kollade oxå in deras nya fina bil som vi ska få låna till Idre ! :)
När vi väl kom hem så myste vi ner oss i snoffan o kollade på Harry Potter, helt perfekt avslutning på denna helg.
Denna dag känns inte lika underbar ! vaknade i morse med kramp i magen, kunde inte ens hämta värktabletterna själv... Nu känns de lite bättre..  Mest förkylningen som är jobbig.. Men men, jag ska inte klaga.
Ska snart göra mej lite mat att ta med mej till jobbet.
Hoppas ni får en bra dag !  :)
När man har kort hår så är mössa ett måste !
50 kr styck ! :)
Man ska vara rädd om de lilla man har ;)

Jag behöver din hjälp !

Som ni vet nu så jobbar jag som fotograf på Folkbladet - Ungt Folk, och jag har fått mitt första uppdrag ! Så därför behöver jag din hjälp !
Jag söker någon/några som målar graffiti och som kan dela med sig av sina åsikter, gärna engagerad av Norrköpings stad och framtid ! :)
Jag inser att detta låter nästan omöjligt när jag skriver det. Men jag måste ju höra mej för, det är ju som sagt en hel del som läser min blogg :)
Kontakta mej om du vill hjälpa till och vill vara med i Folkbladet !

Sara Holmberg klär i svartvitt



Sara Holmberg - obeskrivligt vacker !



en tidigt lördag morgon borta vid skogskanten...