Nathalie

Min kära vän Nathalie och jag har känt varandra i 20 år !! Ja, hela livet vad vi kan minnas... sjukt underbar känsla måste jag säga...
Nathalie, du är så vacker inifrån och ut ! Så vacker så att klockorna stannar !
Din underbara personlighet speglas hela tiden i ditt otroligt smittande skratt ! Det skulle till och med få en staty att vika sig av garv ! :) 
Du är värd så otroligt mycket, mer än du tror, det allra bästa av allt ! Du ska bli älskad för den du är, inte den någon annan vill att du ska vara... Var alltid dej själv, sträck på dej och var stolt över den underbara människa du är idag !
Du är för bra för att vara sann ! Du ser alla andra för att du har så stort hjärta och vill alltid vara andras stöttepelare ! Detta är en gåva som gör dej helt fantastisk ! En legend, du vet... ;) Tänk på vad du gör för alla andra, så tänk att du är värd de dubbla ! Gör det dubbla för dej själv så kommer du inse vilken stjärna du är, då kanske du fattar att du är värld allt ! Då kommer du även inse vilken gåva du bär på, den gåvan kan ta dej hur långt som helst, bara du ger dej själv lika mycket som du ger alla andra !
I mina ögon är du en legend... ♥
 
 
 

ComProMizz


ComProMizz

Jag fotade min svärfars band förra veckan, tyvärr så var inte vädret med oss för de blåste som tusan och de var skitkallt ute, så vi tog lite coola bilder inne på båtvarvet i Kvarsebo ! 
Säger även välkommen till Johanna som är Compromizz nya sångfågel ! :) 
 
Vad tycks ?! 
 
 
 
 

Glada barn !

Dessa fins barn fotade jag för 2-3 veckor sedan :)