Ullmenkotten



- Trofast -


Min helg har varit den bästa på länge ! Tack vare min älskade vän Linnéa ♥
I fredag så lagade vi en god middag och på kvällen blev huset fullt av folk och vi drack lagom för mkt vin.
Lördags så blev de långfrulle och långpromenad kvällen avslutades med jobb för min del. Likaså började min söndag.. men den avslutades på bästa sätt, Linnéa bjöd mej på 3rätters !
Idag har vi gått en superlång promenad och strosat runt på Maxi...
Sen tog vi farväl mitt i stan... De gör ont i mitt hjärta för jag vet att de dröjer alldeles för länge innan vi ses igen.
Dagen rubrik sammanfattar min helg ♥ 

I want it all


Idag har jag har Utbildningsdag med mitt jobb :) vi skulle tillbringa dagen på Getå men när vi kommer dit så har dom fått strömavbrott... Så hastigt och lustigt så fick vi åka till Vildmarkshotellet, de kallar jag bra service ! På 10 min så sa dom att vi var välkomna dit. Vi fick en god frukost, en jättebra konferanslokal, och en mkt god lunch med mkt gott fika. Så jag har ätit konstant heela dagen, så nu tycker munnen att de är konstigt att inte tugga på nåt... Jag är sugen på nåt men de är nog sockerbehovet som  gör sig påmint... 

Nog om de, imorron är dagen kommen !!!! Ullis & Linnéa kommer hit och ska tillbringa heeela helgen här ! Här hos mej ! :D Så ni kan förvänta er en hel del hundbilder framöver ;) Så vi ska gå långa promenader, äta gott, dricka massa vin och mysa som bara vi kan ! PANGKAKORNA från vi ju inte glömma ! med blåbärsglasss ♥

För de är ingen vanlig dag...


...för de är Linus fördelsedag, hurra hurra hurra !!! :)
Grattis på 1 årsdagen Linus !

Ludwig



Ludwig & Linus

Bröderna på L , sååå fina barn ♥

Trollungar


Dagen blev inte som planerat riktigt.. Sanna blev sjuk, så idag kom istället min "gamla" skolfröken !!! :) Vi har länge försökt att ses och idag blev de av ! Hon har två jättefina barn 6 och 1 år gamla, gissa om kameran gick varm ?!

Jag ska vissa er senare ! Ska in till stan ett ärende, men kika in senare så kommer ni tappa andan !!!
Så här fin var Sanna senast vi fotade ! :)

En underbar söndag...


Kan man lugnt säga.. :) Jesper och jag tog en skön sovmorron, så städade vi hela huset, gick ut i de underbara vädret och intog årets första grillning på altan - inklusive kall öl ! Tog en varm dusch, film, mat och nu film igen :) Jag är helnöjd. Men de som gör min söndag ännu bättre de är att jag är ledig i morron och ska fota supersötaSanna ! :)
Bjuder på en alldelse underbar bild denna underbara söndag - Fina killar ! ♥
Melwin & Jepser

a whole new world



I will always love you

Jesper fick den här bilden som en fin tavla av mej i alla♥dag present :)