Sista dagen på detta år blir en spontan kväll !

Japp så blir det, Jag skulle egentligen inte göra nånting för jag tycker att det är så överskattat med nyår. MEN här om dagen ringde min barndomsvän mej som inte heller hade något att göra så ikväll blir det fest här hemma i MITT hus :) Med gamla vänner och god mat och såklart sjuka lekar !!! :D
Jag ska gör mitt bästa med fotandet ikväll :)

Men, de jag vill komma till är ju att det är sista dagen på detta år. och det var ju i år som jag började med fotografering, jag köpte min ÄLSKADE kamera, och jag kunder aldrig tro att det skulle gå så här bra , ALDRIG... Jag börja fot lite på skoj och sen kompisar... Sen startade jag min blogg och nu har jag fått jobb som fotograf !?!? Är det inte sjukt !? Allt detta har hänt på 8 månader... 8!!!!
Men jag tänkte bjuda på mina verk jag skapat detta år ! :)
Första bilden jag tog med min kamera :)
Modeller:
Glenn Karlsson
Sara Holmberg
Annie Kenndal & Nathalie Perttu
Sanna Carlsson
David Holmberg
Albin Johansson
Jesper Johansson
Bosse & tuva
Jag är supernöjd och stolt över vad jag har gjort detta år ! :) Hoppas att ni gillar de jag gör !

Gott Nytt År !!!

Söta ungar !



JA ! Jag är bitter !

Men de måste man vara ibland !
då var julen äntligen över !!!! Jag har jobbat genom hela denna julen och jag hatar det !!! Jag visste att denna julen skulle bli skit men inte så illa så att det skulle vara grön oxå !? man undrar ju var denna sjuka värld är på väg... en annan sak som gör mej less är att ett objektiv som jag har kollat in INTE är på REAN !
En annan sak som gör mej GALEN är att jag aldrig är så ledig så jag får tid att fota ! Nu har jag jobbat hela helgen (tredje helgen på raken) så är jag ledig hela EN dag så ska jag jobbar igen.... det är inte meningen att man ska få vara människa i mellanåt... Jag har jobbat 100 % i ett år, är de verkligen såhär det ska se ut RESTEN av mitt LIV !?
En sista sak ! Varför ska man ha TV för ?! När dom bara visar skit och reklam ?! Är det meningen att man ska betala för det ?!
GAAHH !!! Nu har jag fått ur mej de ! Nu känns det bättre ! :)

tur att jag har dej Sara, du har gjort min dag !!! ♥

God Jul & Gott Nytt år kära vänner !


Skinkan är klar, brasan knastrar så fint, granen är kläd, klapparna fint rimmade och inslagna och huset är fyllt av stämningsfull julmusik ! :) Min mamma, pappa, bror och svägerska är på ingång :)
Vi ska fira jul i VÅRT HUS !!! Det är stort ! man är ju så van vid att man alltid har varit hemma under alla år men nu ska mamma och pappa komma till oss och det känns underbart ! :)
Jag har såklart jobbar idag, det har varit jättelugnt så jag hoppas att de håller i sig till i morron så jag ska tillbringa halva dagen på jobbet och andra halvan i Kvarsebo :)
Jag hinner nog inte blogga nåt i morron så jag vill idag önska er en riktigt god jul !!! Hoppas ni får massa god julskinka och att ni är omgivna av massa fina människor som är fulla av kärlek !
Så kommer min jul se ut, god mat och underbara människor ! ♥

Ta hand om varandra och skit i att stressa !







21 December 2011


Bosse-bus !



Min lilla hemlighet ...

Då var det väl dags att tala om vad som är på gång i mitt liv just nu ! :) det verkar som att det är många som undrar med tanke på att statistiken skjuter i höjden ;)
Jag har sagt flera gånger att det vore en dröm att få jobba typ 50 % o sen fota 50 %, tänk på roligt livet skulle vara då !?
Jag kan nu meddela er att den drömmen är nu sann !!!!
Jag har nämligen fått jobbet som fotograf på Folkbladet - Ungt Folk
Det är inte så mkt som 50 % men jag är ju på god väg mot min dröm ! :) Det kommer nog dröja ett tag innan jag kommer göra nåt jobb men jag kommer att meddela er så fort de blir nåt !
Jag är så sjukt stolt och lycklig !
Maria Karlsson - FOTOGRAF

Modell: Bosse

Det sötaste jag sätt på länge ! :)

Testingtesting

Men det funkar fortfarande inte ... Jag har försökt med allt men det går inte.
Men jag kan ju meddela er en rolig sak :) Min kära kollega My kommer hit med sina ungar, Tuva och Bosse :) Jag fotade Bosse i sommras men nu har han vuxit till sig lite så de ska bli spännande att få träffa dom :)
ALLTID spännande att få fota barn :)
Så kan jag ju meddela er att jag är dundernervös inför ikväll !!! Håller ni tummarna för mej !?

URFUNKTION !!!


Jag blir sååå irriterad på att man inte kan lägga upp bilder !!! :( Jag har hur mkt som helst som jag vill visa !
Jag ska göra fler försök under dagen , så håll utkik !
Så berättar jag en hemlis för er ikväll :)