Midsommar !

Vilken midsommar det blev i år !!! :) Helt otrolig ! Allt blev kanon till och med vädret ! 
Vi hade bjudit hit ett stort gäng med vänner ! När alla kom blev de snittar och plockmat, vi skålade i bubbel och jag presenterade alla för varandra genom rim som jag och Nathalie hade skrivit. Efter de så delade vi in alla i lag och så gick vi en annorlunda tipspromendad. Nämligen en massa frågor om alla gäster och svaren tog vi reda på senare under kvällen :)
Senare hade vi även en 4-kamp som innehöll kubb, säckhoppning, suga ärtor med sugrör och förslyttning av "gurka" mellan benen ! :) Ja, ni kan ju förstår att det blev en hel del skratt !!!
Sen kurrade magen igen och då tände vi grillarna och så hade vi dukat upp långbord i garaget. Vi sjön många olika visar och drack och åt riktigt gott ! 
 
Efter maten var de dags att rätta tipspromenaden, tex om frågan löd "Vem är bäst på att vissla ?" så skulle dom som stod med på svarsalternativen äta mariekex och försöka vissla ;) 
Andra frågor vi hade var, Vem har bäst bordsskick ?, Vem är bäst på att hångla?, Vem suger bäst ? 
Ja, ni förstår att även dessa moment bjöd på otroligt mkt skratt ! :) 
 
Sen så drog dansen igång och även allsången ! Som höll på till solen var på väg upp igen ! av 14 gäster så sov 12 st kvar, så hela huset var fullt på morgonen ! :) 
Midsommardagen bestod av en lååååång frukost, städ, mys, pizzakäk och vila.
På kvällen så drog vi på oss en ny festblåsa och fixade till oss igen för att bege oss ut till Tyrislöt. Där kvällen bjöd på mycket dans och underbara människor ! :) 
 
Som ni förstår så har jag haft en helt underbar midsommar !!! :) Denna kväll kommer bli svår att knäcka ! 
 
Bjuder på lite bilder från helgen ! 
 
 
 
 
 
 
Midsommardagen ! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stort tack till alla ännu en gång !!! ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback